Ron Landheer
contact

Ron Landheer

Diaspora networks logo


Diaspora Networks is een bedrijf uit Almere dat zich bezig houd met de toekomst van Suriname. Ze zoeken mensen die in Suriname willen werken, wonen en leven. Ik heb een vector logo voor ze gemaakt in een bijpassende stijl.
uno
due
tre

Quartier Laak website


Quartier Laak is een organisatie in Laak waar ik me vanaf 2016 één dag in de week voor inzet. Mijn hoofdtaken zijn het ontwerpen, verbeteren en bijhouden van de Quartier Laak website. Bezoek hier de Quartier Laak website.

The CBS Concert Recordings


Gelukkig kreeg ik de eer om deze digipack voor Gravel Road Records te ontwerpen. The CBS concert recordings, er zijn er maar 550 van gemaakt waardoor deze uitgaven nu zeer schaars en waardevol is.

Guit' Gear verpakking


Klassiek verpakkingsdesign voor gitaar shop Guit' Gear uit de U.S.A. Het ontwerp is dubbelzijdig gedrukt met een gestanste afwerking.

Buzz Rockington banner


Facebook banner voor een optreden van wellicht een van de beste Rock bands in Zuid-Holland. Dit optreden vond plaats bij het Haags Pop Centrum in 2017.

Keith Flynn website


Website die ik gemaakt heb in 2010 maar nog steeds online is. De webmaster is Keith Flynn en op de site staat veel informatie over opnamesessies van Elvis Presley. Bezoek hier de website.

Vegas '75 lettertype


Limited Edition lettertype dat ik in 2010 heb ontworpen. Dit Lettertype is geïnspireerd door een oud Las Vegas lettertype dat nergens meer te vinden of te koop was.

Vitamix beker etiket


Dit etiket heb ik in 2013 ontworpen voor Vitamix. In totaal heb ik drie variaties voor ze ontworpen maar dit was uiteindelijk het winnende ontwerp.

Argan Oil etiket


Etiket ontwerp gemaakt voor Argan Oil. De opdracht was dit etiket een eenvoudig maar sjieke uitstraling te geven en ik denk dat dit achteraf gezien zeker gelukt is.

Care Company sticker


Stickers en etiketten ontwerpen behoort tot mijn meest favorieten grafische opdrachten om te maken. Een goed bijpassende sticker kan een product extra imposant doen overkomen. De hieronder getoonde sticker heb ik voor Care Compare gemaakt

Bikini Beach Babes issue 6


Het is wel duidelijk dat ik vaak lastige grafische klussen voor mijn voeten krijg. In totaal heb ik zes blu-ray hoezen voor Ultimate 3D Heaven gemaakt, ik deed dit met veel plezier.

Tahoe lettertype


Het Tahoe '73 lettertype is zoals de naam al zegt geïnspireerd door de Lake Tahoe “Billboards” uit de jaren zeventig. Ik begon met de vijf letters die er al waren, en heb de rest van het alfabet erbij verzonnen in dezelfde stijl.

Kettlebell DVD hoes


Het ontwerpen van allerlei uiteenlopende cd/dvd/blu-ray hoezen is wat ik doe! Dus voor deze Kettlebell dvd hoes draaide ik mijn hand natuurlijk ook niet om.

Pioneer Vapes etiket


Vier verschillende etiket ontwerpen die ik gemaakt heb in 2013 voor Pioneer Vapes. De uitstraling van de etiketten zijn zuidelijk, vrolijk en en warm.

ProGood etiket


Dit etiket heb ik gemaakt voor Progood in 2013. Het leuke met dit soort etiketten is meestal het veelvoud van informatie op een kleine ruimte leesbaar en overzichtelijk te houden.

Kartonnen laars/tas


ik werd benaderd met de vraag of ik een tas in de vorm van een laars kon ontwerpen? Had dit nog nooit geprobeerd maar ben redelijk tevreden met het eindresultaat.

Bikini Beach Babes issue 2


Ultimate 3D Heaven benaderde mij de vraag of ik ook blu-ray hoezen kon maken voor mooie dames in bikini's? Geen hoes is mij te gek en zeker niet een vrolijk opdracht zoals deze.

Sliver pizza doos


Een pizza doos die ik in 2010 voor de Sliver pizzeria uit California ontworpen heb. Een erg leuk project waar de meeste tijd vreemd genoeg in de presentatie ging zitten en niet het ontwerp.

Kid Rock - Reviving Toledo


Cd hoes ontwerp: boekje, achterkant, binnenkant en twee cd labels voor een live concert van Kid Rock dat plaatsvond in Toledo, Ohio in 2008.

Mooi flyer


Flyer die ik in 2008 voor stichting Mooi heb gemaakt. Het doel van deze flyer was de stelling "Allochtone jongeren in Den Haag zijn kansloos" met elkaar te bespreken.

Roos vector tekening


Dit is één van de eerste vector tekeningen die ik ooit gemaakt heb. Al mijn vector tekeningen zijn met de hand gemaakt in Adobe Illustator. Ik gebruik geen layer effects, photoshop of 3D tools! Eigenlijk gebruik ik alleen maar gradients en de pen tool.

Flatbed printer vector tekening


In 2012 heb ik een tijdje met deze Flatbed printer mogen werken. Helaas was de beschrijving die erbij geleverd werd alleen in het Chinees, zwart/wit en klopte totaal niet. Ik heb toen besloten mijn eigen beschrijving te maken, compleet met vector tekening van het apparaat erbij.

Jerry Lee Lewis poster


Poster voor Jerry Lee Lewis en het succesvolle concert dat hij in 2007 te Eindhoven gaf. De gebruikte foto op de voorkant is een ingekleurde zwart/wit foto.

Spring Tours mini LP


In Japan nemen ze cd hoes ontwerp extreem serieus. Deze hoes is dan ook geïnspireerd door de Japanse paper sleeve oftewel de mini LP. Dit project gaf me ook gelijk de kans mijn Japans een beetje bij te spijkeren.
flickr
whatsapp
instagram
facebook
linkedin